12.07.2018

Würth grupa daje donaciju UNICEF-u

Unutar okvira svjetske kampanje zajedničkih obilazaka terena, Würthovim kupcima je omogućena kupnja odvijača sa spremnikom koji se prodaje u ograničenom broju primjeraka. Za svaki prodani odvijač, Würth grupa je UNICEF-u donirala jedan euro.

Više od 30 godina, kampanja R.W. WORKOUT Week je snažni dio suradnje između djelatnika unutrašnje i prodajne službe tvrtki Würth grupe. Tijekom ove kampanje zajedničkih obilazaka terena, djelatnici unutrašnjih službi tvrtke prate prodajne predstavnike u njihovim svakodnevnim posjetima kupcima. Ovime ne samo što se podupire suradnja, nego se prodajnoj službi i kupcima pruža mogućnost da u izravnim razgovorima s djelatnicima unutrašnjih službi tvrtke predlože poboljšanja i ideje. Ove godine donacijska kampanja i proizvod u ograničenom broju primjeraka su integrirani u R.W. WORKOUT Week. Würthovi kupci su mogli kupiti odvijač sa spremnikom i s potpisom profesora Reinholda Würtha te odgovarajućom torbicom za pojas.  Za svaki prodani odvijač ovog ograničenog izdanja UNICEF-u je doniran jedan euro.

Na taj je način kroz prodajne aktivnosti diljem svijeta sakupljeno 120.000 eura. Bettina Würth, predsjednica Savjetodavnog odbora Würth grupe je u utorak UNICEF-u predala simbolični ček.  "Uključivanje i davanje društvenog doprinosa predstavljaju dio naše korporativne kulture.  Stoga sam iznimno zadovoljna što se ova donacija mogla ostvariti zahvaljujući predanosti različitih tvrtki Würth grupe.  Ovime se još jednom dokazuje da naša korporativna kultura živi u svim tvrtkama", objašnjava Bettina Würth.

Donacija će pomoći socijalnom projektu na Filipinima kojeg podupire UNICEF. Dom mladih Molave u gradu Quezon City brine se o djeci i adolescentima koji su došli u sukob sa zakonom i pomaže im da se reintegriraju u društvo te krenu u novi početak.

O Würth grupi

Würth grupa je svjetski tržišni lider u svojoj glavnoj poslovnoj djelatnosti, a to je trgovina montažnih i pričvrsnih materijala. Trenutno se sastoji od više od 400 tvrtki u preko 80 zemalja s preko 75.000 zaposlenika na svojoj platnoj listi. Oko 32.000 tih zaposlenika su stalno zaposleni prodajni predstavnici.

U svojoj glavnoj poslovnoj djelatnosti, Würth Line, prodajni program za trgovine i industriju obuhvaća više od 125.000 proizvoda: od vijaka, pribora za vijke i sidara do alata, tehničkih kemikalija i zaštitnu opremu.

Povezane tvrtke Würth grupe koje bilo da rade u područjima poslovanja vezanim za osnovnu poslovnu djelatnost ili u različitim područjima poslovanja, zaokružuju asortiman, nudeći proizvode za „uradi sam“ (DIY) trgovine, materijale za električne instalacije, električne komponente kao što su sklopne pločice te financijske usluge. One čine više od 40 posto prodajnog volumena Würth grupe.

Michael Frank, Direktna prodaja, International, Bettina Würth, predsjednica Savjetodavnog odbora Würth grupe i Dr. Jasper Bröker, Voditelj poslovnog partnerstva u UNICEF-u.


Više


Još vijesti